ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Άρχων των Πολυεθνικών

ΣΜΙΘ
Ο κ. ΣΜΙΘ

mister Smith στον άνθρωπο:

Είσαι ο ΙΟΣ πάνω στη γη

Ποιος είναι ο κ. Σμιθ και πως δημιουργήθηκε και από ποιους;

Η βαθυστόχαστη τριλογία του ΜΑΤΡΙΞ, μας τα εξηγεί με το Σίγμα και το Νι, αναζητώντας τον Νίο στο τέλος της παλαιάς εποχής των Ιχθύων.

Όπως μας λέει, ο ΣΜΙΘ είναι ένα πρόγραμμα των μηχανών που ξέφυγε από τον έλεγχο τους και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος στη γη και…. οπλοφορεί.

Τι θέλει να κάνει;

Να καταστρέψει τη Γη γιατί τους ανθρώπους μισεί πολύ και, όχι άδικα.

Αλλά , ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σε μια σύντομη ανασκόπηση ιστορική.

Η Εποχή των Ιχθύων ξεκινά, με την άνοδο και την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Η αγόρευση του ιουδαιοχριστιανισμού σε θρησκευτική παγκοσμιοποιητική ηγεμονία δεν μπόρεσε να την σώσει και ο δευτεροκλασσάτος μουσουλμανισμός, χριστιανισμός από δεύτερο χέρι, ακολουθεί ασθμαίνοντας,   προσπαθώντας να κρατήσει τα προσχήματα.
Η ιχθυακή εποχή χαρακτηρίζεται από την άνοδο στην εξουσία των ποσειδώνιων θρησκειών σε βάση μονοθεϊστική.
Ήταν η θρησκεία που διόριζε βασιλείς, αφόριζε επιστήμονες και συγγραφείς, καταβρόχθιζε ανθρώπους στην σπηλιά του Κύκλωπα, τραγουδούσε γλυκά τραγούδια για την αγάπη  του θεού σε βράχια σκελετών, κρατούσε τους άνδρες σε μοναχικά κελιά της Καλυψούς και τους έταζε την αθανασία με δωροδοκία, τον θρόνο και  την εξουσία.
Ήταν η θρησκεία που έκαιγε τα μυαλά των ανθρώπων σε μια απάνθρωπη ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ και τους μαρμάρωνε, βασιλεύουσα ΜΕΔΟΥΣΑ, στη θέα  «του  αληθινού θεού».
Με τις ευλογίες αυτής λοιπόν της θρησκείας δημιουργήθηκε το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα από την εποχή των Ιησουιτών.
Μετά την ανάπτυξη της επιστήμης και την διεκδίκηση των μασόνων τεκτόνων στην εξουσία, τα κόμματα πήραν μέρος στην εξουσία σε αγαστή συνεργασία ΕΥΡΥΜΑΧΟΥ και ΑΝΤΙΝΟΟΥ στην κοινοβουλευτικη κατ΄ επίφαση δημοκρατία.
Με την ανάπτυξη της επιστήμης και την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας δημιουργήθηκε η πρώτη των ΜΗΧΑΝΩΝ αυτοκρατορία, που είναι η πολυεθνική πλέον εξουσία, η οποία ξέφυγε από τον έλεγχό τους και δρα ανενόχλητη.
Πανικόβλητοι οι θρησκευτικοί χριστιανικοί ηγέτες, τρέχουν να μαζέψουν τον στρατό των πιστών με τις προφητείες του Παίσιου και θυμούνται το Έθνος και την πατρίδα, όψιμα βεβαίως . Το έθνος και την πατρίδα που πουλήσανε, για μια χούφτα ευρώ χωρίς αιδώ. Αλλά, εις μάτην και δικαίως.
Ποιος τους λογαριάζει και ο ΣΜΙΘ προελαύνει ακάθεκτος στην πρώτη αντιανθρώπινη παγκοσμιοποίηση των μηχανών. Ό,τι σπείρανε,  ας το θερίσουν. Ας μη κλαψουρίζουν με τα τάματα στην Τήνο προσκυνώντας γονατιστοί. Δεν ταιριάζει αυτή η θέση του ανθρώπου πάνω στη γη και κανείς λογικός θεός, δεν το επιθυμεί.
Δεν μπορούνε με  ένα  άνοο θρησκόληπτο πλήθος, που του ρημάξανε την ενέργεια, που  του κάψανε το μυαλό με τον θρησκευτικό διεθνισμό  «ουκ έστιν Έλλην Ιουδαίος… κλπ», να  αντιμετωπίσουν αυτό τον πόλεμο του νου. Αυτό το πλήθος,   των δούλων του θεού, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να πολεμήσει  τον κ. ΣμιΘ, είναι χωρίς μυαλό. Ούτως ή άλλως,  οι αρχηγοί έχουν υπογράψει συμφωνία με τον ΣΜΙΘ, την πολυεθνική και αφορίζουν τον εθνικισμό, ως αίρεση. Μη κτυπιούνται λοιπόν σαν μίξερ, σε κορώνες πατριωτισμού και  «το πολύ το κυρ ελέησον βαράει και του θεού» .  Ας πρόσεχαν ποιους βασιλείς ευλογούσαν, ποιους πρωθυπουργούς όρκιζαν, ποιους υπουργούς διόριζαν  με απούσα αισθητική και ανύπαρκτη αυτογνωσία. Ποιους σπρώχνανε, προωθούσανε στα αξιώματα,  για να είναι του χεριού τους και να θησαυρίζουν αυτοί πίσω από την βιτρίνα της εξουσίας .
Οι δε άλλοι, οι κομματικοί διαπιστώνουν πως η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά, αλλά έχει πολλά καρφιά, αυτά της προδοσίας τους, γιατί άγονται και φέρονται από τις πολυεθνικές εξουσίες των οικονομικών δολοφόνων.
Ποιο είναι όμως το πορτραίτο του πολυεθνικού αρχηγού;
Καλοραμμένο κουστουμάκι σε οίκο μόδας που ο ίδιος ελέγχει, κινητό, πίσω από κάθε οικονομική εταιρεία και πλήρη για τον άνθρωπο και την φύση, αδιαφορία. Απόλυτος άρχων και θεός, το κέρδος,  η κερδοφορία. Βία ναρκωτικά και μεροβίγγειος πορνεία
Που;
Σε  ένα συστημα χρημοτοπιστωτικό χωρίς κανένα αντίκρυσμα και καμία ανθρώπινη ουσία.
Αυτή θα είναι η νέα τάξη των πραγμάτων;
Ναι, αν πάρει την  πλήρη εξουσία, μόνο που δεν θα υπάρχει Γη, ως κατοικία.
Η παλιά τάξη των πραγμάτων, θρησκοληψία, μασονία και θεοσοφία, ας μη ωρύεται χωρίς νόημα και ουσία, γιατί είναι πλήρως υπεύθυνη γι αυτή την τραγωδία και το ΤΕΡΑΣ που έθρεψε.
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί από την εξουσία και την Αλεξάνδρεια που χάνει, να την αποχαιρετίσει,  με ευθυκρισία.

Στον ΝΟΗΜΟΝΑ λαό με ΦΑΙΑ, να μιλήσει, ουσία, ανεβάζοντας την ενέργεια, αντίσταση στην εντροπία.
Για την επόμενη μέρα και ένα πρωινό με, χωρίς όρια, ουμανισμό και σοφία

Αστραία ©©

Advertisements

Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα πιο απλός

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s