ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαδεύοντας τον χριστιανισμό

ΉΛΙΟΣ ΤΟΞΟ ΕΛΖΙΝ ΑΠΟΛΛΩΝ
……στο λαιμό

Η  Αντινόηση του Χριστιανισμού
Ως χριστιανισμό, θα ορίζαμε την επίσημη θρησκεία των  17 τελευταίων αιώνων, κυρίαρχη στο Δυτικό κόσμο. Ανακηρύχτηκε ως τοιαύτη, από τον μη χριστιανό Ρωμαίο αυτοκράτορα  Κωνσταντίνο,για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Φυσικά είναι ευνόητο για κάθε λογικό άνθρωπο, πως κάθε είδους  θρησκεία  υπηρετεί και εξυπηρετεί  τα οικονομικά, κάποιων φατριών ,συμφέροντα και ποτέ, του αληθινού θεού.
Ο χριστιανισμός,  ως η  πρώτη μορφή  εξαγωγής του σιωνισμού, στα έθνη εκμεταλλεύτηκε το θυμικό των ανθρώπων , την ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ειρήνη και τα πούλησε με το αζημίωτο.Η πορεία  του, τον διαψεύδει καταγορηματικά. Καμία αγάπη, καμία ειρήνη, καμία δικαιοσύνη δεν γνώρισε ο κόσμος εξ αιτίας του και αυτά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά.
Όταν κατάλαβε πως τελειώνει η θεοκρατία του, συνεργάστηκε  μετά τον 17 αιώνα με την μασονία και  την θεοσοφία  για να πουλήσει τον χριστιανισμό με νέο ένδυμα, πιο εύπεπτο. Επίσης  και το αρχαιοελληνικό κίνημα είναι καπελώμενο και διαβρωμένο από   αυτόν. Και αυτό σε όλους, είναι  γνωστό, πλέον.
Ο χριστιανισμός αποτελείται από πολυάριθμες αιρέσεις και πολλά πλοκάμια.Η κάθε αδελφότητα φτιάχνει και ένα  «πλοκάμι» που περιστρέφεται γύρω από το κεντρικό πρόσωπο του θεού και πάντα δείχνει την Ιερουσαλήμ και το άστρο του Δαβίδ.
Έίτε   ο  Τζεσουά, Ιησούς , ελληνιστί, είναι γιος του θεού αληθινός, είτε είναι άνθρωπος απλός, είπε δάσκαλος  μεγάλος, είτε είναι μύστης , είναι πάντοτε ο αδιαφιλονίκητος Εβραίος  που τους καθοδηγεί και του οδηγεί.
Αυτό  το γεγονός,είχε σαν αποτέλεσμα να ενοχλήσει πολλούς Έλληνες που κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν έντρομοι, πως ολημερίς  βρίζουν τους  Εβραίους και τον σιωνισμό και  μετά προσκυνάνε  ένα Εβραίο θεό. Η μεγάλη αντίφαση αποκορυφώνεται με  «την ύβρι των  θείων»  με βεβαρυμένο το υποσυνείδητο να  γνωρίζει την απάτη και το ψέμμα.
Στην ανέλπιδα  προσπάθεια τους, να κρατήσουν τα προσχήματα, ανακήρυξαν τον Ιησού, Ελληνικής καταγωγής .  Οποία απίστευτη κατάντια του λογικού ορθού νου.
Τέτοια είναι  ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ  των χριστιανών.
Η επόμενη, είναι η πατρίδα, το έθνος και ο εθνικισμός.
Ο χριστιανισμός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τις πατρίδες, ως παγκοσμιοποίηση ισοπεδωτική ευθύς εξ αρχής. Πατριδοκαπηλία κάνει και είναι προφανής., όπου και όταν τον βολεύει.Επίσης απαγορεύει τον εθνικισμό, ως αίρεση.
Τώρα, πως  μερικοί είναι και χριστιανοί και εθνικιστές , μόνο ένας ΑΝΤΙΝΟΟΣ, το μπορεί αυτό.
Ακόμη και ο  Αδόλφος Χίτλερ ήταν καλός  χριστιανός ,και είναι ο μόνος που δεν έχει αφορίσει το Βατικανό.
Έργα και Ημέρες των καλών χριστιανών.
Δεν θα ασχοληθώ με τα εγκλήματα του χριστιανισμού, τα αναρίθμητα οικονομικά, σεξουαλικά σκάνδαλα, την κατάχρηση εξουσίας και  την μεγάλη διαφθορά. Έχει δικαστεί και έχει καταδικαστεί από την ΝΟΗΜΟΝΑ Ιστορία και έχουμε  τελειώσει  με αυτά.  «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»
Ο σκοπός του άρθρου είναι άλλος και εκεί  θέλω να εστιαστώ.
Παραβλέπω το γεγονός  της υμνολογίας του Αβραάμ και του Ισαάκ και  «των κεκοιμημένων σου δούλων κύριε», στις  συναγωγές, εκκλησίες με τέτοιου είδους αναγνώσματα,παραβλέπω τις βαπτίσεις στον Ιορδάνη ποταμό, παραβλέπω τους γάμους με το χορό του Ησαΐα,  παραβλέπω  τους αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων την Κυριακή της Ορθοδοξίας, αλλά εκείνο που δεν μπορώ να παραβλέψω είναι τον ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ για το οποίο, μερικοί σχίζουν τα ιμάτια τους.
Και ερωτώ τους ορθολογιστές επιστήμονες, με ποια  επιστημονική μέθοδο αποδεικνύουν την γονιμοποίηση  του αληθινού θεού με τον κρίνο και που ακριβώς πιστεύουν;
Διότι σχίζουν τα ιμάτια τους για τον ορθολογισμό και την επιστήμη και  όταν πρόκειται  για το ουσιαστικό, ποιούν την νήσσα, για εύλογους λόγους συμφέροντος και μιας θέσης εξαγορασμένης σε κατεστημένο ακαδημαϊκό.
Και ερωτώ  την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΠΘ που αγόρευσε  πρόσφατα τον αρχιεπίσκοπο, επίτιμο μέλος, αν ποτέ, του έχουν κάνει αυτή την ερώτηση και γιατί  όχι.
Για τους ακαδημαϊκούς , τον ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ,  την ΙΠΠΟΛΥΤΗ  και τον ΘΗΣΕΑ, θα μιλήσω σε  άλλο άρθρο.
Στο παρόν, θα απευθυνθώ στον ΑΝΤΙΝΟΟ χριστιανισμό και στις  αρχηγικές κεφαλές του, που δεν πιστεύουν πουθενά, παρά μόνο στο χρήμα και την εξουσία και όχι βεβαίως στους απλούς  ανθρώπους με το τεκμήριο της αθωότητος  «της πίστης» ,  έρμαια  της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί εξ αιτίας του.
«Ο Οδυσσέας είναι στην Ιθάκη ξημερώματα του 21 ου αιώνα. Το γνωρίζατε με τις  γνώσεις που έχετε και  δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα  για  να το εμποδίσετε αυτό.  Ήταν αναπόφευκτο πως θα έφθανε  κάποτε με τον Ποσειδώνα ανελέηο κυνηγό.
Φθάνοντας τελειώνει η εξουσία σας. Ήδη είχε δοθεί εντολή στην ΚΑΛΥΨΩ να τον αφήσει ελεύθερο με  τον ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ.
Ο εξαγορασμένος ΠΡΙΑΜΟΣ είναι γέρος πια, ανήμπορος και τα ΤΕΙΧΗ της ΤΡΟΙΑΣ, εκεί που θησαυρίσατε επί τη γης πολλά , δεν στέκουν καλά.
Τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ σας , περί αγάπης και άλλων  τινών, κανείς δεν τις πιστεύει πια.
Όσο για τις  τεκνοποιήσεις με τον κρίνο, η Αθηνά έχει κάνει την ΜΕΔΟΥΣΑ  χαλάκι  και το κεφάλι της κρατά σε ΑΣΠΙΔΑ κραταιά
Ο ΣΜΙΘ προελαύνει μαζί με τι πολυεθνικές και δεν θα αφήσει κανένα σας   πάνω στη γη, ΙΟ
Συνεπώς:
1.Σταματήστε την εκμετάλλευση και το εμπόριο του θεού .
2.Ενωθείτε με το λαό σε λόγο ουσιαστικό, αληθινό. Αφήστε τις απάτες και ψέμματα.
3.Μοιράστε την περιουσία και αφήστε την Αγάπη ήσυχη ,δεν σας αφορά. Ούτε αγαπάτε κανένα και ούτε κανένας δεν σας εκτιμά  πραγματικά, αν  δεν είχατε την εξουσία και τα λεφτά.
4.Κόψτε τις συναλλαγές με τον κομματικό  ΕΥΡΥΜΑΧΟ και μην τον προωθείτε. Δεν σας βγαίνει σε καλό.Ούτως η άλλως έχει μεγάλα προβλήματα και ο ίδιος και τελείωσαν  τα λεφτά.Τρέχει για δανεικά.
5.Ενδυθείτε με ενδύματα απλά και αφήστε τα ρούχα, τα τόσο κακόγουστα και ακριβά.
6.Φροντίστε το σώμα σας , ούτε υπέρβαροι,  ούτε σκελετοί με άδειο βλέμμα και τόσο  άσχημα χαρακτηριστικά.
7 Ζήστε  φυσιολογικά με την σύντροφο σας, μεγαλώστε ένα παιδί και αφήστε  τον μοναχισμό και τα τάματα στο θεό.
Κανείς θεός δεν τα  χρειάζεται και έτσι όπως έχετε καταντήσει κανείς θεός δεν  σας  θέλει και  κανείς άνθρωπος  δεν σας χρειάζεται πια, γιατί απλούστατα, δεν σας ΑΓΑΠΑ και ειδικά, μια ΠΗΝΕΛΟΠΗ που σας  έχει ΔΕΙ και σας ξέρει καλά.
Αστραία

Advertisements

Η αλήθεια είναι απλή και ο λόγος της ακόμα πιο απλός

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s